Our Team

Introductie van het team achter Café Europa Brussel:

Emma Davis – Hoofdredacteur:
Emma brengt haar schat aan ervaring en passie voor journalistiek mee naar Café Europa Brussel. Met haar scherpe oog voor detail en toewijding om nauwkeurig nieuws te brengen, zorgt ze ervoor dat elk artikel dat op de blog wordt gepubliceerd, voldoet aan de hoogste journalistieke normen.

Alex Thompson – Senior schrijver:
Alex is een getalenteerde verhalenverteller die lezers boeit met hun inzichtelijke artikelen. Met een grote interesse in politiek en actualiteiten, biedt Alex diepgaande analyses en tot nadenken stemmende commentaren op de Europese scène, waardoor het publiek betrokken en geïnformeerd blijft.

Sophia Martinez – Onderzoeksjournalist:
Sophia’s toewijding aan het blootleggen van de waarheid drijft haar onderzoeksactiviteiten. Ze duikt onbevreesd in complexe kwesties, brengt verborgen feiten aan het licht en werpt licht op ondergerapporteerde verhalen. Sophia’s meeslepende onderzoeksstukken verleggen consequent de grenzen van journalistieke integriteit.

Oliver Johnson – Technologiecorrespondent:
Oliver is een tech-enthousiasteling met een diep begrip van het digitale landschap. Met zijn vinger aan de pols van de nieuwste technologische ontwikkelingen houdt hij de lezers op de hoogte van de innovaties die Brussel en daarbuiten vormgeven. De artikelen van Oliver combineren technologie naadloos met het dagelijks leven, waardoor complexe concepten voor iedereen toegankelijk worden.

Isabella Lee – Schrijver over cultuur en kunst:
Isabella’s passie voor cultuur en kunst komt tot uiting in haar levendige en inzichtelijke artikelen. Ze verkent de diverse en rijke artistieke scene van Brussel, met alles van tentoonstellingen en uitvoeringen tot lokaal talent en culturele evenementen. Isabella’s boeiende schrijven voegt een vleugje creativiteit toe aan de blog.

Max Fischer – Sportcorrespondent:
Max is een sportliefhebber die de spanning van het veld naar de lezers van Café Europa Brussel brengt. Met zijn uitgebreide kennis van verschillende sporten en competities levert hij boeiende wedstrijdverslagen, exclusieve interviews en deskundige analyses. Max zorgt ervoor dat sportliefhebbers altijd op de hoogte zijn van de laatste sportieve triomfen en doorbraken.

Olivia Wong – Beheerder sociale media:
Olivia is het brein achter de levendige aanwezigheid op sociale media van Café Europa Brussels. Met haar strategische aanpak en creatieve flair maakt ze gebruik van verschillende platforms om het publiek te betrekken en conversaties rond de inhoud van de blog te stimuleren. Olivia’s expertise zorgt ervoor dat Café Europa Brussels een breed en divers lezerspubliek bereikt.

Samen zet dit dynamische team van journalisten, schrijvers en makers van inhoud bij Café Europa Brussels zich in om actueel en boeiend nieuws te brengen dat het hart en de ziel van Brussel weerspiegelt, en tegelijkertijd de lezers op de hoogte te houden van het bredere Europese landschap.